ERZİNCAN / MERKEZ - Yalnızbağ İbni-Sina İlkokulu

Yalnızbağ İbni-Sina İlkokulu

Adres
YALNIZBAĞ MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK1 SK. IBNI SINA ILKOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
YALNIZBAĞ İBN-İ SİNA İLKOKULU OLARAK; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizi; iletişim kurabilen , problem çözme becerisi kazanmış , insanlık değerlerine sahip çıkan, kendi ve çevresiyle barışık bireyler olarak yetiştirerek , yönetici, öğretmen , personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede " ÖĞRENEN OKUL MODELİ" olmak istiyoruz.........
Kalorifer /doğalgaz
Her yarım saatte araç karşılıklı olarak kalkmaktadır.
Taşıma Merkezi
Erzincan Belediyesi
8 Km
Atletizm ve Masa tenisi çalışmaları